A súlymegőrző pontok a pizzához

A Weight Watchers ösztönzi a kiegyensúlyozott étvágyat egy olyan pontrendszeren keresztül, amely alacsonyabb pontokat rendel a tápláló ételekhez és magasabb pontokat a kevésbé egészséges élelmiszerekhez. Ahelyett, hogy tagadja magát, kezeli, egyszerűen levonja a pontokat a napi elosztásáról, és arra törekszik, hogy a céltartományban maradjon. A Weight Watchers mottója azt jelenti, hogy nincs élelmiszer, és ez magában foglalja a pizzát is. Ha ezt a kellemes komfort élelmet keltik, szükséges tudni, hogy hány PointsPlus értéket fog fizetni. Válassz bölcsen, hogy ne érezze bűnösnek a kényeztetést.

A teljes kép a pontokon

A szalonna pizza tipikus szeletének átlagpontos értéke 5-11 pont között van. Ennek érdekében a PointPlus értékek a legkisebb napi célértékek, a Weight Watchers weboldalának megfelelően, így egyetlen szelet potenciálisan 20-40 százalékpontot használhat a napi pontokhoz. Ne feledje, hogy a választott szeletnek lényegesen magasabb PontPlus értéke van, mint ez a tartomány, a feltöltésektől függően. A Weight Watchers egy interaktív, pizza csalólapot kínál, ahol húzhatja a tésztákat a szeletre, hogy megkapja a teljes PointsPlus értéket. A napi ponttartományban maradjon, ha olyan ételeket, mint a szalon pizza, a cél az, hogy módosítsa a A többi ételét olyan élelmiszerek kiválasztásával, amelyek nagyobb tápanyag-sűrűséggel és alacsonyabb energiasűrűséggel rendelkeznek. Ez a megközelítés segít az étkezési terv kiegyensúlyozottabb megtartásában. Az alacsony energiafogyasztású ételek kevesebb mennyiséget tartalmaznak kalória mennyiségben, így többet fogyaszthatnak, és teljesebbé tehetik a kalóriát. Az ebbe a kategóriába tartozó élelmiszerek általában magas víztartalmúak, magas rosttartalmúak vagy mindkettőjük. Zöldségek, gyümölcsök, bab, egyéb hüvelyesek és teljes kiőrlésű gabonafélék, mint például a zabpehely, az alacsony energia sűrűségű élelmiszerek elsődleges példái. A Zero PointsPlus lista számos olyan ételanyagot tartalmaz, amelyek alacsony energia sűrűségűek.

Toppings és Crust Vastagság Tegyen pontkülönbséget

Ahogy számíthatsz rá, annál több, nem veggie finomságokat kapsz a pizzán – például a pepperoni vagy extra sajt -, annál több PontPlus értéket fog kerülni. Amikor pizzát választasz a helyi pizzériából, tartsd a dolgokat egyszerű oldalon. Például a vékonyrépa sajtos pizza tipikus szeletének öt PontPlus értéke van. Miután elkezdte hozzáadni a különböző húsokat vagy egyéb összetevőket, akkor könnyen felveheti a napi pontok jó darabját. Ha a dolgokat konzervatív módon tartja, akkor jobb lesz. Például egy rendszeres sajtszeletnek hozzávetőleges pontosságú 7 pontja van. 1/2-uncia paprika, amely körülbelül öt vékony szelet, hozzáadja a PontPlus értékét nyolcra. A piszkos pizzák magasabbak a PontPlus skálán, ezért várják, hogy levonhassanak bárhol 7-11 PointsPlus értéket, a tipikus vastagrépes sajtpizza egy szeletére. Hasonlóképpen, egy kis szelet mélytálas pizzával, egy húsos tésztával PontPlus érték van a hét és a 10 között. Hagyja a fehér pizzát, amely jellemzően tartalmaz olyan összetevőket, amelyek jelentősen növelik a PointsPlus értéket, például extra sajt- és fokhagymaolajat. A tipikus fehér pizza szelet PontPlus értéke 15 pont, ami több mint a fele a napi célpontnak.

Próbáld ki a pizzát a kevésbé súlyú figyelő pontokért

Nagyszerű módja a pontok megtakarításának, hogy egy alternatív változatot készítsen a pizzáról. Ez nagyszerű napokon, amikor vágysz a pizzára, de nincs elég pontod a tartalékhoz. Ez is egy jó módja annak, hogy megtanulják, hogy a kényelmes ételek egészségesebb változatai állandó életmódbeli változásokká váljanak. Vegyünk egy nagy portobello gomba sapkát és szórjuk rá főzőporra. Helyezzük egy cookie tálcára, és réteg paradicsomos mártással és kedvenc pizza toppings tetején. A nem-keményítőtartalmú zöldségek, pl. A spenót és a paprika, ne rakjanak bele semmilyen pontot. Ragaszkodjunk a 1 sajtnyi sajthoz, amelynek PontPlus értéke három. Az alacsony zsírtartalmú sajt két pontot fog fizetni. Egy nagy kupak számít szeletnek, és számolod a pontokat a mártás és a finomságok, amit a mock pizzájához választasz. Ha a Weight Watchers receptkalkulátort használja, tegyél bele minden összetevőt – akár nulla kalóriatartalmú gyümölcsöket és zöldségeket -, mivel táplálékosan számolnak a napi PointsPlus értékeivel.

Friss és Twist hozzáadása

Ahelyett, hogy egy szalon szelet, hogy friss pizza. Ez több töltelék, és az összetevők feletti irányítást kapsz, lehetővé téve, hogy kreatív módon találj meg pontokat. Készítsen friss paradicsomos mártást, amely csak egy PontPlus értéket fog fizetni, ha frissen apróra vágott paradicsomot és kedvenc olasz gyógynövényeit választja. Az egyik olyan pont, amely egy PointsPlus értékkel jár, az olívaolaj, és kb. 1/2 teáskanál olívaolajat használsz a mártáshoz. Válasszon alacsony szénhidrátú pizza tésztát, vagy kreatív és próbálja meg a karfiolos pizza kéreg. A sült karfiolos pizza kéreg ropogós, hajtogatott, mint a rendszeres tészta, és ugyanolyan jó ízű, mint az igazi. Ez is egyszerűen elkészíthető, és csak három PontPlus értéket fog fizetni szeletenként.