Edzéstervek egy 35 éves nő számára

A 20-as évek nõitõl eltérõen, a 30 éves nõknek küzdeniük kell egy változó testtel, így a testsúlycsökkentés és a súly fenntartása még nagyobb kihívást jelent. A nő korában egyre kevesebb kalóriát igényel, hogy fenntartsa őt, mivel az anyagcsere természetes módon lassul, és elkezdi elveszíteni a sovány izomot. Egy 35 éves nő számára az edzésterveknek az egész izomépítésre kell összpontosítaniuk, a kardio gyakorlás mellett.

Keverjük össze a edzésedet

A 35 éves korosztályban lévő nők edzésterveinek két erősségi edzést kell tartalmazniuk minden héten, legalább 48 órával az izmok ülései között, hogy visszanyerjék. A kalorikus égés fellendítéséhez vegyen részt a kardió intervallumokban is, három-négy napot hetente. Séta, kocogás, ciklus vagy ellipszis használata a kardio intervallumokhoz. Töltsön három percet mérsékelt ütemben, majd menjen ki mindent egy percig, ismételje meg a 30 percet összesen, dolgozik akár 45 vagy több percig, majd hűtsük le 3-5 percig. Add hozzá egy napot a közepes vagy nagy intenzitású cardio 45-60 percig, és egy pihenőnapot a héten.

Legyen láthatatlan edzés egész nap

Harcolni a gravitáció leküzdésénél, láthatatlan edzésekhez vegyen részt a nap folyamán, használjon lépcsőket a liftek helyett, és tegyen olyan sok tevékenységet, amely nem az ülőhely helyett áll. Erősítse meg a mag- és háts izmokat a munkahelyén, az autóban, a vásárlással és a gyermekeiddel való játékban, húzza a hasa gombját a gerincére. Húzza vissza a vállát az elcsúszás elleni küzdelemhez. Gyakorlatilag ez az új testhelyzet lesz a második természet.