Fahéjas mandula almabor táplálkozási információi

A Woodchuck Cidery alma felhasználásával fermentált almabor hoz létre, amely alkoholos vagy “kemény” italokat eredményez. Az alma több tápanyagot tartalmaz, de az alkoholfogyasztás mérsékelten segítheti az egészség megóvását. A mérsékelt fogyasztás a szívbetegség és a stroke kockázatának csökkenésével jár együtt, az American Heart Association szerint. A Woodchuck almára vonatkozó táplálkozási információ csak kis mértékben változik a rendelkezésre álló különböző típusok között, de mindegyik zsírmentes és 0 gramm fehérjét tartalmaz.

Az alkohol, beleértve a Woodchuck kemény almát is, kalóriát tartalmaz. Sok ember súlyt szerez, mivel nem számolja a folyékony kalóriát a diétájába. Egy pohár Woodchuck almabor időnként nem valószínű, hogy kiszorítja az étrendjét, de egy üveghez ragaszkodva megakadályozza a kalória túlterhelését. A sötét és száraz almabor 12 uncia adagja 177 kalóriát tartalmaz, míg 12 uncia pohár, ha a Woodchuck Sider Amber 198 kalóriát tartalmaz. Ugyanolyan mennyiségű körtehéj almabor 150 kalóriával rendelkezik.

A szénhidrátok a szervezet legfontosabb energiaforrása. Ha követi a 2000 kalóriás étrendet, naponta 225 és 325 gramm szénhidrátot kell fogyasztania, az alkalmi üveg Woodchuck almabor hozzá tud járulni ehhez a napi ajánláshoz. A Granny Smith almabor 12 uncia pohara 11 gramm szénhidrátot tartalmaz, ugyanakkor ugyanez a mennyiség 22 gramm. A 12 grammos Hard Cider 21 gramm.

Mivel a Woodchuck alma almából készült, kapsz néhány antioxidáns előnyöket, amelyek egy almás kínálatot kínálnak. Az antioxidánsok megvédik a szervezetet a szabadgyökök által okozott károktól, amely a környezetben lévő toxinoknak való kitettségből ered, ami növelheti a szívbetegségek és a rák kialakulásának kockázatát. Az almabor ugyanolyan antioxidáns tartalmú, mint az egész almáké, Dr. Erik Skovenborg szerint. Az előny a gyártóktól függ, de a Woodchuck friss almát és csak természetes összetevőket használ, ami növeli termékei potenciális antioxidáns tartalmát.

Az almák természetes cukrokat tartalmaznak, és a Woodchuck cidere különböző keménycementjeinek előállításához felhasznált összetevők egy része növeli a késztermék cukortartalmát. A túl sok cukor bevétele növeli a kalóriabevitelt, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A nőknek legfeljebb 6 teáskanál, vagy 25 gramm hozzáadott cukrot kell naponta adniuk, és a férfiaknak 9 teáskanál vagy 37,5 grammra kell korlátozódniuk. A Woodchuck Draft Granny Smith 12 uncia adagja 11 gramm cukrot tartalmaz, a Körte sörtehéj 18 gramm, és a málnás almabor 22 gramm.

Kalória

Szénhidrát

antioxidánsok

Cukor