Honnan származnak a vodka kalóriái?

A vodka egy kemény folyadék, amely magas alkoholtartalmáról ismeretes. Általában vegyes italok, vagy 1-oz. Lövés, a vodka egyik fő tevékenységi köre sok üzlet, akik szakosodtak az alkohol.

Kalória

Egy oz. A vodka 65 kalóriát tartalmaz adagonként, a College Drinking Prevention szerint. A vodka kiszolgáló mérete 1 oz., Ugyanolyan méretű, mint egy szabványos üveg. A Vodka 40 százalékos alkoholt is tartalmaz, ami lényegesen magasabb alkoholtartalmú, mint a sör és a bor.

A kalória eredete

Alkohol keletkezik a cukor és a keményítők erjesztési folyamatában, mint például a MedLinePlus szerinti élesztő. Mivel a vodka magasabb alkoholtartalommal rendelkezik, mint a borok és a sör, kalóriatartalma magasabb. A keményítők és a cukrok olyan üres kalóriákat biztosítanak a szervezeteteknek, amelyeket energikusan használnak a tárolt zsírok előtt.

szempontok

Az Alkohol a ShapeFit.com szerint hét kalóriát tartalmaz, a 40 százalékos alkoholtartalmú likőröket, a söröket 4 százalékról 8 százalékra, a borokat pedig átlagosan 12 százalék és 14 százalék között tartja az alkoholtartalom. Az alkoholtartalomtól függetlenül a túlzott ivás veszélyes És károsíthatja a gyomrot, a vesét és a májat. Ilyenkor felelősségteljesen fogyasszon egészségét és biztonságát Önnek és másoknak.