Képzés reebok aerobik oktatók számára

A Reebok név váltakozóvá vált a fitness iparban. Az 1980-as évektől kezdve a Reebok részt vett a lépés aerobik, aerobik, erő és rugalmassági képzés fejlesztésében. A Reebok Oktatói Szövetség azért jött létre, hogy oktatói képzést biztosítson a csoportos osztályok számára és a fitness szakemberek hálózatépítési lehetőségeire. Ahogy a fitneszipar fejlődött, a Reebok is a korai naptól, mint lábbeli cégtől a világméretű fitnesz-edző erőforrásig terjed.

A Reebok a Reebok Egyetem, a Reebok India és a Reebok Instructor Alliance nevében felajánlotta a képzést. A tréning célja a lépés, az aerobic, a harcművészet, a mag, az erő, a pilates és a kick-box. A tanúsítás magában foglalja a tudás és elmélet kombinációját a gyakorlati alkalmazással együtt. A jelöltek megtanulják, hogyan építsék meg a biztonságos és hatékony edzést a résztvevők minden fitness szint.

Az oktatók Reebok Certified Fitness Trainer vagy Reebok Certified Step Trainer minősítéssel rendelkezhetnek. A minősítés 60-80 órás oktatást tartalmaz, ideértve az elméletet és a gyakorlati alkalmazást. A tartalom ismerete az anatómia, a testmozgás fiziológiája, a sérülések megelőzése, a programtervezés, a táplálkozás, a biomechanika, a fitnesz-teszt és a táplálkozás. A gyakorlati alkalmazási témák közé tartoznak a kommunikáció, a tanítási technikák, a zene, a koreográfia és a minták és a speciális populációk. Folyamatban lévő szakmai továbbképzések állnak rendelkezésre olyan oktatók számára, akik tanúsítják egy külső szervezet, mint például az American Council of Exercise vagy ACE, Amerikai Fitness Egyesület, AFAA.

Az aerob edzés előnyei közé tartozik a megnövekedett szív- és tüdőfunkció, valamint a szívproblémák csökkent kockázata. Az anyagcsere fokozása segít a felesleges testzsír csökkentésében és az elhízás és az elhízás okozta problémák megelőzésében. A hitelesített oktató által vezetett cardio-képzési programban való részvétel lehetőséget biztosít a kezdő szintű résztvevők számára. A megfelelő gyakorlási technikával, a progresszióval és a motivációval kapcsolatos oktatói képzés segít a hatások maximalizálásában és az egészség- és fitness-előnyök eléréséhez tervezett programhoz, valamint a sérülés kockázatának csökkentéséhez. Ez az oktatói képzés a nyilvánosság jóváhagyásának bélyegzője, amely az oktató számára biztosítja a bizalmat és a sikeres vezetést a csoportos órák és az egyéni edzések során.

A Munkaügyi Statisztikai Hivatal szerint a 2008 és 2018 közötti időszakban az átlagosnál magasabb növekedés várható a fitness oktatók munkalehetőségeiben. Ez a gyakorlat jelentőségének tudható be. A fitnesz-oktatókat egészségügyi klubokban, egyetemeken, stúdiókban, kórházakban, rehabilitációban és vállalati környezetekben alkalmazzák. Ahogyan a terhelés egészségi és mozgékonysági előnyei is felerősödnek, a szabadidős oktatók munkalehetőségei is vannak.

A képzés típusai

Tanfolyam tartalom

Előnyök

Ipari Outlook