Kerékpáros kerékpárméret

A Trek olyan tartós hegyi kerékpárokra specializálódott, amelyek ellenállnak a robusztus hátsó pályáknak és a nagy hatású ugrásoknak. Bár a két versenyzőnek nincsen ugyanaz a fizikai dimenziója, a Trek különféle méretű kerékpár kereteit kínálja. Vizsgálja meg a Trek kerékpár különböző méretű méreteit, hogy kényelmesen elérhesse a kormány fogantyúit és a pedálokat.

A kis méretű Trek keretet az újoncok és a kisebb létszámúak számára tervezték. Szerint a Trek, az aláírás kis keret tartalmaz egy ülés cső hossza 16,1 hüvelyk. Mindegyik Trek hegyikerékpár keret egy standard alsó konzol magassága 13,9 hüvelyk. Annak érdekében, hogy a lejtős terepen kiegyensúlyozott vezetési helyzetet biztosítsanak, a kis Trek-keret székhelye 72 fokos szögben helyezkedik el. A felső cső 22,5 hüvelyk hosszú.

Ha a kicsi Trek keret méretei túl kompaktnak tűnnek, frissítsenek egy közepes méretű keretre. A közepes keret 23,1 hüvelyk magas csőhosszúságú. Az üléscső mérete 17,2 hüvelyk. A Trek közepes méretű keretét 30,2 hüvelyk átmérőjű magassággal szerelték fel. Álljon fel a felső cső fölött, hogy elegendő távolság legyen a test és a keret között.

A nagyméretű Trek keretet olyan lovasok számára tervezték, akik átlag felett álltak. A Trek szerint a keret 24,1 hüvelykes felső csővel van felszerelve. Mindegyik Trek keret egy szabványos méretű lánccal rendelkezik, amely 17,4 hüvelyk méretű. A nagy Trek-keret üléscsövének hossza 17,2 hüvelyk. A nagy keret fejcsövének hossza 4,9 hüvelyk.

Ha kivételesen nagy a statusa, akkor tesztelnie kell a Trek által kínált frissített keretek egyikét. Az X-nagy Trek keret 24,9 hüvelyk hosszú csőhosszúsággal rendelkezik. Az üléscső hossza 19 hüvelyk. A Trek X-large kerete 48,2 hüvelykes tengelytávot tartalmaz. A fej cső szabványos hossza 4,9 hüvelyk. Az X-nagy Trek keret fejhallgatója 64 fokos szögben dönthető.

Kicsi

Közepes

Nagy

X-Large