Mi a jelek arra, hogy gyengék az alapvető izmok?

Amikor meghallja, hogy bárki is hivatkozik a magra, kétségtelenül úgy gondolja, hogy az abszolút – vagy legalábbis egy másik srác vagy a gal irigylésre méltó hatos csomagja -, míg a hasizmok létfontosságú elemei a magnak, és azok, amelyek a legtöbbet kihasználják Figyelem, más izmok alkotják ezt a testfelületet is. Az alsó végtag, az izomzat és a csípő izmai szerepet játszanak a magerőben. Az ilyen izomzat bármely gyengesége számos problémát és problémát okozhat.

1. Szegény testtartás

A rossz testtartás gyakran gyenge magot jelez. Az izmok, amelyek a hasat és az alsó hátat alkotják, segítenek a medence és a gerinc stabilizálásában, a felső hát és a vállak semleges helyzetben tartása mellett, Ha ezeknek az izmoknak nincs erőssége, különösen akkor, amikor az erekciós spinát érinti, Futni a gerincén, sokkal jobb a helyzet.

2. Alsó hátfájás

Az alsó hátfájás egy másik jó indikátor a gyengeségre a magizmában. Ha a mag nem olyan erős vagy kiegyensúlyozott, mint amilyennek lennie kell, az ágyéki gerinc görbülete megváltozhat. Még a legkisebb különbség helytelen nyomást gyakorolhat a csigolyákra, a lemezekre vagy a csuklós alakzatokra, amelyek a gerincet alkotják, valamint az izmokat, az inak és az ínszalagok köré épülnek, ami sokkal inkább hajlamos a sérülésre.

3. Gyengeség a karodban és a lábadban, amikor labdát vagy lyukasztást dob

Az általános gyengeség azt is jelzi, hogy az alapvető izmai gyengék. Ennek a gyengeségnek azonban nem kell önmagából nyilvánulnia. Ehelyett a kar és a lábak gyengesége egy rosszul kondicionált magot jelezhet. A magzat izmai stabilizálják a gerincet és a medencét, amit már tud. De ez a stabilitás segíti az izmok gyors összehúzásához szükséges erősséget a nagyobb mozgások érdekében. Egy labda dobása, egy ütés eldobása vagy egy erőteljes lépés folytatása – legalábbis bizonyos mértékig – az alapvető izmaidból származik. Ha ez a terület nincs állapotban, akkor nincs ennyi erővel a mozgása mögött.

4. Nem képes meggyalázni a gyomrot

A gyenge szívizmok másik lehetséges jele az, hogy képtelenek üríteni a gyomrot. Próbáld ki és nézd meg, hogy meg tudod-e csinálni, lélegezzen be egy természetes lélegzetet, és miközben kilélegez, húzza a hasát a gerincére. Fogja meg a 10-es számot, majd engedje el. Ha nem tudja fenntartani a tartást az egész számra, ez jó jelzés egy gyenge magra.