Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy természetesen csökkentsük a testzsírt?

A testsúlycsökkentő tabletták, az őrült étrend és a műtét a testzsír csökkentésére nem csak kockázatosak és költségesek, de gyakran rövid életűek. Ha nem integrálod a hosszú távú, egészséges életmódbeli változásokat, akkor vissza kell nyerni a zsírt. Ahelyett, hogy potenciálisan veszélyes módszereket alkalmazna a testzsír csökkentésére, rendszeres testmozgást, és az egészséges és egészséges étrendet az életed részévé tegye. Ha élesen fogy, élvezni fogja az előnyöket anélkül, hogy túlzott expozíciót, sérüléseket vagy a nélkülözés érzéseit szenvedné.

Hozzon létre egy 250 kalóriát tartalmazó napi hiányt, hogy hetente 1/2 fontot veszítsen. Bár a Weight-Control Information Network azt mondja, hogy hetente akár 2 fontot is biztonságosan elveszíthet, a hetente csak 1/2 fonttal vesztett legegyszerűbb, mert minimálisan alkalmazkodik a táplálékhoz és a napi rutinhoz.

Tisztítsa meg a táplálékát, hogy csökkentse a kalóriák számát. A kis változások nagy hatással lehetnek. Cserélje ki az egészségtelen, magas kalóriatartalmú ételeket az egészséges, alacsony kalóriatartalmú alternatívákra. Például, inni vizet helyett alkohol és szóda, és snack a gyümölcsök és zöldségek helyett a cookie-k és a chipek. Hangsúlyozzuk a csökkent zsírtartalmú tejtermékeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonákat, zöldségeket és alacsony zsírtartalmú fehérjéket.

Végezzen 30 perces mérsékelt kardiovaszkuláris edzést a hét öt napján a kalóriák elégetéséhez. A Harvard Egészségügyi Kiadványok szerint a 155 fontot súlyzó ember 167 kalóriát képes elfogyasztani 4 mph sebességgel, 220 kerékpározással vagy evezéssel, és 112 kalóriát röplabdázva. Gyakorolj egy barátoddal, és keressen olyan tevékenységeket, amilyeneket élvezsz, így várakozással tekintesz rá a munkára.

A fizikai aktivitás beépítése a mindennapi életmódba, hogy elősegítse a kalóriaégetést. Ez kompenzálhatja a kihagyott vagy részleges cardio session-okat, vagy további súlycsökkenést eredményez minimális erőfeszítéssel. A ház körül, például a gyep fűzése, az autó mosása vagy a padló porszívózása elősegítheti a kalória égését. Távol a házból, lépcsővel léphet be a liftek helyett, vagy távolodhat el a rendeltetési helytől, és végigmegy a többi úton.

Emelje fel a súlyokat fél órára a hét két-három egymást követő napján. A Harvard Health Publications megállapítja, hogy 155 font súlyú ember akár 112 kalóriát is égethet munkamenetenként. Ugyanolyan fontos, hogy az edzés képessége megakadályozza az izomszövet elvesztését, amikor fogy. A zsírhoz képest az izomszövet még akkor is több kalóriát éget, ha nyugalomban van. Végezzen 10 ismétlést 15 gyakorlattal, amelyek a nagy izomcsoportokat célozzák meg. Például, készítsen súlyzók lüktetéseket és guggolásokat, próbapréseket, dörzsölőket, fejléceket és behajlított sorokat. Ahogy erősebbé válsz, fokozatosan növeld a súlyokat, vagy adjunk hozzá több ismétlést vagy készletet.

Alvás hét-nyolc órára minden este, hogy szabályozza az éhségszabályozó hormonokat a szervezetben. A Harvard School of Public Health szerint az alváshiány serkenti a hormonokat, amelyek a súlycsökkentő-szabotázsos ételek iránti nehéz ellenérzést keltik. Továbbá, ha ébren van, még több időt kap enni.