Mi a legjobb alkalom az E-vitamin bevonására?

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amelyet a test zsírszáma bontja le és tárol. Nincs különösebb napszak, ami ideális az E-vitamin kiegészítő kiegészítéséhez, de olyan zsíros ételeket kell bevinni, amelyek a szervezetben felszívódhatnak. Beszéljen egy egészségügyi szakemberrel, mielőtt úgy dönt, hogy E-vitamin-kiegészítést kap.

Az E-vitamin antioxidáns hatású a szervezetben, a szabad gyökök ellen, amelyek pusztítást okoznak a sejtekben. A szabad gyökök olyan molekulák, amelyeknek párosítatlan elektronja van, ami rendkívül reakcióképes. Egészséges sejteket táplálnak számos biokémiai folyamat során. Bizonyos szabad gyökök az emésztés természetes melléktermékei, de más szabad gyökök cigarettafüstből, roston rákkeltő anyagokból vagy más forrásokból származnak. A szabadgyökök által károsodott egészséges sejtek krónikus betegségek, például szívbetegségek és rák kialakulásához vezethetnek, magyarázza az étrend-kiegészítők hivatalát. Ha elegendő E-vitamin van a táplálkozásodban, megelőző intézkedés lehet a szervezetednek e betegségek elleni védelme érdekében. Bár előnyös lehet egy E vitamin-kiegészítés, étkezés közben vegye be az optimális felszívódást.

Az Ön speciális E-vitamin-kiegészítésétől függően adagját mérni lehet mg-ban vagy IU-ban. 14 éves kor felett és felnőttként 15 mg vagy 22,4 NE E-vitamint igényel. Ha terhes, ez az összeg nem nő, de a szoptatás E-vitamin-igényét 19 mg-ra vagy 28,4 NE-re emeli. Az Egyesült Államokban az átlagos felnőtt fogyasztja az ajánlott napi E-vitamin mennyiségnek csaknem felét az élelmiszerből. Mivel ez a zsír zsíroldékony, nehéz napi 15 mg-ot meghaladni a tápláléktól, anélkül, hogy túlságosan zsíros lenne – magyarázza a Linus Pauling Intézet.

Az E-vitamin nyolc különböző formában fordul elő, de az alfa-tokoferol az egyetlen, amely elegendő biológiai aktivitást mutat az emberben a megfelelő működés támogatására. Az E-vitamin mindegyike az élelmiszerekben RRR-alfa-tokoferol formában jelenik meg, ami nem mindig áll fenn a kiegészítőkben. Ha az E-vitamin kiegészítése természetes forrásból származik, akkor valószínűleg RRR-alfa-tokoferolt tartalmaz, és d-alfa-tokoferolként is felcímkézhető. A szintetikus kiegészítőket all-rac-alfa-tokoferol vagy dl-alfa-tokoferol jelölik, azaz mind az E-vitamin mind a nyolc formáját biztosítják. Mivel a keveréknek a fele nem használható a szervezetben, a keverék alfa-tokoferol nem Mivel bio-elérhető, mivel az élelmiszerek vagy természetes kiegészítők.

Ha az E-vitamint üres gyomorra helyezi, korlátozza annak felszívódási képességét. Mindig vegye be a táplálékkiegészítőit mindennap, hogy emlékezzen rá. Mivel ezt a táplálékot étkezéssel kell bevinnie, mindennapi étrendben történő lenyelés segíthet rutinszerzésben. A szervezet csak annyi E-vitamint képes felvenni egyszerre. Dömpingeket két vagy három adagra osztva, egy vitaminos pirulát egy reggelivel és egy vacsorával.

Az E-vitamin funkciója

Adagolás

E vitamin a kiegészítőkben

Abszorpció