Mi a vasalat-triatlon teljes távolsága?

Az Ironman Triatlon a világ legelismertebb kitartó eseménye. Az Ironman Triatlon rendezvények az egész Egyesült Államokban és a világ minden táján zajlanak, a nyertes sportolók a Ford Ironman világbajnokságon való részvétellel vesznek részt minden októberi Hawaii-i Kona-ban. 2006-ban az Ironman szervezet új triatlonversenyt rendezett az Ironman 70.3-nak.

Akár részt vesz az Ironman Triathlonban Port Elizabeth-ben, Afrikában vagy Louisville-ben, Kentuckyban a triatlon általános formája még mindig azonos. A triatlonverseny 2,4 mérföldes úszással, 112 mérföldes kerékpárral és 26,2 mérföldes futással áll össze, amelyet 17 óra alatt be kell fejezni ahhoz, hogy véglegesnek tekinthető. A legtöbb Ironman-triatlon versenyen egy esemény időhatára van, általában 7 óra körül kezdődik és éjfél körül fejeződik be. Annak érdekében, hogy elnyerjék az Ironman világbajnokságot, meg kell keresned egy helyet a kvalifikáló Ironman Triatlon események egyikében, vagy lottó választani vagy nyerni egy helyet az Ironman jótékonysági eBay aukción keresztül. A világbajnokságot októberben tartják Kailua-Kona-ban, Hawaii-ban.

2006-ban az Ironman szervezet kifejlesztette az Ironman 70.3 triatlon rendezvényt. Ez a triatlonverseny 1,2 mérföldes úszással, 56 mérföldes kerékpárral és 13,1 mérföldes futással áll össze. Fél-triatlonnak is tekinthető, mivel az Ironman sorozat minden egyes eseményének pontosan a fele. Az Ironman 70.3 triatlon események az Egyesült Államokban és a világ minden táján megtalálhatók. Az Ironman szervezete összegyűjti az Ironman 70.3-as triatlonverseny győzteseit, és a novemberi Clearwaterben megrendezett Ironman 70.3 világbajnokságon egymás ellen rakja össze őket.

Nincs korlátozás arra, hogy ki regisztrálhat. Ha érdekel az Ironman triatlonban való részvétel, keresse fel az Ironman szervezet honlapját, és válassza ki, hogy melyik rendezvényre szeretne részt venni, legyen az Ironman Series vagy Ironman 70.3. Kattintson a legközelebbi versenyző hivatalos honlapjára. Ott talál további információt az eseményről és egy jobb ötletről a tanfolyamról, valamint az esemény regisztrálásáról és az utazási információkról.

Az Ironman igazi próbája az állóképességnek és az állóképességnek, és nem egy nagy idő vagy hely, ahol először tesztelheted a tiédet. Annak érdekében, hogy felkészüljön egy Ironman-triatlonra, próbálj ki először két fél maratonot és más teljes maratont. Várják, hogy a rendezvényt megelőzően 20 hetes szakképzést végezzenek, hetente 5-6 napon át, az időjárástól függetlenül. Ez segíteni fog abban, hogy felkészüljön a kedvezőtlen körülményekre az esemény napján, ha ez bekövetkezik. Kezdje egy egy órás edzéssel, napi három órás edzéssel. Fókuszáljon az úszási technikájára, a lépésekre és a rugalmasságra a háton és a lábadon. Tartson hosszútávot és kerékpározzon különböző típusú terepen.

Ironman sorozat

Ironman 70.3

Bejegyzés

Kiképzés