Mi több kalóriát éget a futópad, a kereszt edző vagy a kerékpár?

Nincs különbség a kereszt edzőben, kerékpárban vagy futópadon égetett kalóriák számában, ha ugyanazt a szívritmust tartja mindhárom gépen. Azonban az adott pulzusszám fenntartásához szükséges észlelt intenzitás változhat minden egyes berendezés esetében.

szempontok

Az óránkénti égetett kalóriák pontos számítása a testtömegben. Ahogy a testtömeg emelkedik, így a szívfrekvencia és a kalóriák száma óránként elégetésre kerül. Ezenkívül, mivel a fizikai alkalmasság növeli az óránként égetett kalóriákat, csökken.

Futópad

A futópadon fenntartott tempó határozza meg a kalóriák számát. Például egy 155 fontos ember, aki óránként 3,5 mérföldre sétál, óránként 356 kalóriát éget el. Ha ugyanaz a személy óránként 4,5 mérföldet sétál, óránként 444 kalóriát éget el.

Bicikli

Álló kerékpár használata kevesebb kalóriát éget el, mint a kerékpározás szabadban. A mérsékelt mennyiségű energiát fogyasztó 155 font 420 kalóriát éget el egy álló kerékpáron, szemben a 480 kalóriával, míg kerékpároz a szabadban.

Cross Trainer

Ha keresztezőt használ, elliptikusnak is nevezik, csökkenti a csontok és az ízületek hatását. Mivel sokkal több izomcsoportot vonz be, több kalóriát égethet el az észlelt erőfeszítések alacsonyabb szintjén, mint a kerékpár vagy a futópad. Egy 155 fontos ember, aki egy egyszeri edzőt használ egy mérsékelt intenzitással, 570 kalóriát éget el.