Milyen élelmiszereket tudok enni, hogy növeljem az energiaszintemet a terhesség utolsó heteiben?

A terhesség utolsó trimesztere enerváló lehet. Legalább 20 és 30 font kombinált baba- és testtömeget hordoz. Mire a harmadik trimeszter vége felé közeledik, napi 300 kalóriára lesz szüksége. Hogyan eszik meg, segíthet neked, hogy energiát kapj az otthoni szakaszon a szállításig.

A Trail mix két dolog egészséges összetételét biztosítja, amire szüksége van, hogy megtartsa energiáját: fehérjét a diófélékből és a komplex szénhidrátokból. A test éget szénsavas energiát, és segítenek szabályozni a vércukorszintet a fáradtság megelőzése érdekében. Keressen egy olyan keveréket, amely rengeteg szárított gyümölcsöt tartalmaz.

A gyümölcs segítheti az energiát, mert gazdag a jó szénhidrátokban. Ezenkívül sok C-vitamint is tartalmaz, ami jó az egészségi állapotáért. Egy extra lendületet az alma összeillesztése fehérjével, például sajtokkal vagy mogyoróvajjal.

Sajt – szelet vagy darabkák vagy szeletek – kiváló fehérjeforrás. A megnövekedett fehérje a terhes nőknek energiát kölcsönöz, bár elhanyagolható hatással van a nők vagy magzat egészségi állapotára. A fehérje egyéb jó forrása az alacsony zsírtartalmú tej, a túró és a joghurt.

A földimogyoró vaj nagyon jó fehérjeforrás, és lényeges zsírt tartalmaz. Nem akarsz sok zsírt – ez mérlegelne – de a mogyoróvajban lévő zsír éppen jó, ha megvenné a megfelelő márkát. PregnancyToday ajánlja Smuckers vagy Krema. A mogyoróvaj vaj tartalmaz folsavot is, ami létfontosságú az egészséges terhesség számára.

Az energiafogyasztás mellett ne hagyja figyelmen kívül a hidratálást. A kiszáradás fáradtsághoz vezethet, mivel biztosan nem elég fehérje és szénhidrátok. Célozzon napi 64 órás vízzel. Nem mindig kell csapvíz vagy palackozott víz. A koffeinmentes kávé vagy tea helyettesítheti az uncia egy részét, amelyet Önnek kell szednie, amikor Ön közelíti a szállítási határidőt.

Az étkezés hatással lehet az energiaszintre, mint amit eszel. Ha nagy étvágyat fogyaszthat a terhesség végéig, amikor a baba nem hagy sok helyet, akkor gyorsan és egyszerűen töltse ki. Az eredmény egy lassú érzés, míg a tested küzd, hogy megemésztse mindent. Ehelyett kisebb, gyakori ételeket evett, amelyek nem kényszerítenek a kellemetlen érzésre, és megpróbálják egyenletes egyensúlyt teremteni a fehérjék és az egészséges szénhidrátok között.

Diákcsemege

Gyümölcs

Sajt

Mogyoróvaj

Víz

Étkezés az optimális energia érdekében