Milyen gyakorlatok lehetnek kicsúsznak a combja belsejében?

A belső combok az adduktor longus doménje, hosszú, háromszög alakú izom, amely segíti a combok rugalmasságát és oldalirányú forgatását, valamint befelé mozgását. Bár a helyszínen csak a testhelyzet csökkentése vagy súlycsökkenés nem lehetséges, a belső combok a test többi részével együtt csökkenthetők szív-érrendszeri aktivitással. A belső combok is megerősíthetők és tónusosíthatók többféle gyakorlattal, amelyek segítenek a lábak formásabb megjelenítésében.

A kardio király

Rendszeres szív- és érrendszeri aktivitás létfontosságú a teljes testtömeg elvesztéséhez. A Cincinnati Net Wellness Egyetem hetente három-öt alkalommal 30-60 perc kardiovaszkuláris testmozgást ajánl, hogy segítsenek a fontok csökkentésében. Nézzétek meg a helyi edzőtermet, és regisztráljatok egy fokozatú aerobik osztályra, amely szív-és érrendszeri edzést ad, amely olyan mozdulatokat tartalmaz, mint a szőlő és az oldalsó lépcsők, amelyek erősítik az adduktorokat. A hosszú lépcső lerázása szintén megcsinálja a trükköt.

Strike a Pose

A jóga kiváló módja lehet az egész test megnyújtására és megerősítésére. Bizonyos pózok, amelyek megkövetelik, hogy a belső combjaid összenyomódjanak, mint például a Headstand, a Handstand és a Shoulderstand, segítenek érezni az addiktól való égetést. Ezek a pózok esetleg nem alkalmasak a magas vérnyomás vagy nyaki sérülések esetén. Kevésbé kihívásokkal teli egyensúly, például a Tree pose, azt is megkövetelheti, hogy az adduktumokat a csípő-elrablókkal együtt használhassa.

Készülj fel Lift-Offre

Belső combjait kényelmesen meg lehet célozni a padlón lévő szőnyeggel és lábemelők segítségével. A fekvő lábemelő megcsinálásához feküdjön a jobb oldalán, a fejedet a kezével és a könyökével támasztja alá. Mozgasd a bal lábadat a jobb combod elülső részén, ültessétek lábát a padlóra. Állítsa meg magát a bal tenyerével a padlón vagy a bal lábadon tartva. A jobb lábat egyenesen tartva mozgassa felfelé és lefelé folyékonyan a padló érintése nélkül. Emelje fel és csökkentse 10-szer, majd pihenjen. Csinálj még két készletet az oldalváltás előtt.

Az ellenállás nem futilis

Az ellenálló szalag egy rugalmas sáv, amely ellenállást nyújt az izmaidnak, ahogy gyakorolsz, arra kényszerítve őket, hogy keményen dolgozhassanak a mozgás befejezésében. Ahhoz, hogy megcélozza az adduktorokat, tegyen össze egy sávot térdén és üljön egy székre. A széknek olyan magasságban kell lennie, amely lehetővé teszi térdének 90 fokos szögben történő meghajlását. Válassza el a térdét, használja a lábszár erősségét, hogy elszakítsa őket. “Boston Magazine” azt ajánlja, hogy ismételje meg a gyakorlatot 10 alkalommal.