Milyen klipeket használni a spin osztályban?

Amikor először elindítja a spinosztályt, megszerezheti a rendszeres kereszt-edzőcipőt vagy bármilyen lábbelit. Tekintettel arra a tényre, hogy valószínűleg körülbelül 3.500-4.500 pedál fordulatot teszel egy tipikus 45 perces osztályban, a pedálütemezést ASAP-ban, ha nem hamarabb, maximalizálni szeretné. Szüksége lesz a megfelelő típusú klipek, hogy illeszkedjen a pedálok, hogy lehetővé tegye, hogy húzza a felfelé a stroke ciklus.

alapjai

Meg kell tanulnod néhány alapvető terminológiát a klipekhez a spinosztályhoz – még jobban nevezhetnék képpontos pedáloknak és cipőknek. A spin-kerékpárok pedáljai, mint a magasabb kategóriájú hegyi és közúti kerékpárokon, valójában a “clipless” cipő-pedál kombinációk. A “Clipless” kifejezés arra a tényre utal, hogy nincs szüksége lábujjhegyre, mivel a kerékpáros cipőjének cipője közvetlenül a rugóban lévő pedálra illeszkedik.

Két lyukú csíkok

Valószínűleg, de nem 100 százalékos bizonyos, hogy a spin osztályú kerékpáros pedálok tartalmazzák a Shimano SPD kompakt pedáljait, amelyek a lábfej alatt egy kis, két lyukú cipőt tartalmaznak. Ha már van mountain bike-clipless cipő, akkor automatikus egyezés – ezek mindig követi az SPD rendszert, csakúgy, mint bizonyos kerékpár pedálok és a legtöbb forgó-specifikus cipő. A pedál másik oldala olyan platformot tartalmaz, amelynek lábujjhegyei a szokásos atlétikai cipőhöz kapcsolódnak. Az SPD cipzáras cipő süllyesztett kapaszkodója jól működik a tornatermek számára, hiszen a tornatermetől a tornaterem különböző részeiig elhagyhatja a klubszőnyeget vagy a padlót.

Három lyukú csíkok

Talán azt tapasztalhatja, hogy a tornatermünk inkább a három lyukú vagy a Nézd clipless rendszert használja, gyakrabban megtalálható az útkerékpárokon. Ezek a csíkok sokkal nagyobbak, és tartalmazhatnak olyan betétet, amely némi úszást biztosít vagy képes lábát kissé felfelé mozdítani anélkül, hogy felszabadulna.

szempontok

Meg kell felelnie a cipő rendszerének az edzőterembe, ahol tipikusan spin osztályokat vesz. Minden szerencsével korai órákon át juthat az osztályba rendszeres edzéscipővel, beszélgethet az oktatóval, megjegyzéseket készíthet arról, hogy milyen típusú cipő nélküli cipőt kaphat, ne hagyatkozzunk arra, amit az előcsarnokok mondanak, mivel nem mindig tud. Az összes fajta spinternek való vendéglátás szakterületei lehetnek SPD és Look pedálok is, vagy akár lehetővé teszik, hogy saját pedálokat hozhassanak és cserélhessék ki a spin cikluson, hogy tökéletesen illeszkedjenek a cipőhöz.