Olyan dolgokat, amelyek rongyosnak érezzük magunkat

Az egyetlen módja annak, hogy lehúzzanak, és tartsd le is az akaraterő, a táplálkozás és a testmozgás, de néhány egyszerű változás segít abban, hogy jobban érzed magad a testeddel. Könnyebb a jó választás, ha jól érzi magát magadnak, függetlenül attól, hogy nagy a súlya, hogy elveszítsen, vagy éppen elégedve érez.

Étkezz helyesen

Egészséges táplálkozás, beleértve a sok gyümölcsöt és zöldséget, segíthet érezni, hogy vékonyabbnak és talán még vékonyabbá válik az út mentén. Nehéz ételek vagy sült ételek lehetnek készen arra, hogy lazítsák a nadrágját, miközben a könnyű, egészséges ételek megtartják az energiaszintet, és a nadrágja be van nyomva. A magas rosttartalmú étrend csökkenti a székrekedéssel járó hasnyálmirigynyomást, és segít Önnek abban, hogy a skála számától függetlenül jobban érezze magát. A rostanyaggal igyon sok vizet a vízvisszatartás csökkentése érdekében, mivel a puffadtság sokkal nehezebbé teheti magát, mint valójában.

Gyakorlat

A testmozgásnak számos előnye van, mint a testsúlycsökkenés és a fizikai egészség. A fokozott izomtónus segít a ruházatnak jobban illeszkedni, így a testtömegétől függetlenül jobban érzed magad. A teljes erő javulása szellemi lendületet ad ahhoz, hogy folyamatosan haladjon a napján. A testmozgás csökkenti a depressziót és a szorongást, segít leküzdeni a negatív gondolatokat, hogy ne aggódjon a súlya miatt.

Testtartás

Az egyenesen állva megváltoztathatja az egész megjelenését. Rögtön vékonyabbá, éberesebbé és energikusabbá válik. Ha jó pozícióval küzd, fontolja meg a Pilates gyakorlatait, hogy segítsen a szívizmok izomzatának hangosításában. Üljön be és álljon magasra a mellkasával, a hasa beakadt, és a vállaid visszafelé és leesett. Meg fogsz csodálkozni, hogy mennyire hűvösebbek másodpercek alatt. További előny, hogy a hátad jobban érzi magát.

Ruházat

Viseljen olyan ruhákat, amelyek illeszkednek a testéhez, és jobban illeszkednek a kerethez, függetlenül a súlyától. A túl kicsi öltözködésbe szorítod, hogy kövérnek és zsírosnak nézel ki, és nem sovány. Keress olyan ruhákat, amelyek kiemelik a legjobb tulajdonságait, és jól érezzük magunkat, így bármilyen súlynál vonzóbbá válik. Ha diétázik, vásároljon néhány ruhadarabot a vékonyabb énem ünneplésére. Vegye fel a nagyobb ruhákat, hogy illeszkedjenek, ahogy fokozatosan elveszíted, hogy láthassátok, hogy egyre hűvösebb lesz, amikor a tükörbe néz. Győződjön meg róla, hogy a fehérnemű jól illeszkedik a sima és tónusú megjelenéshez. Lehet, hogy a shapewear segít megalázni.