Táplálkozási információ

A krumpli a krumplitermékből készült, amely keresztmetszetű. A krumplitípusok általában kalóriákban és zsírokban magasak, de a sütés helyett sütéses termék kiválasztása ezt ésszerű kiegészítő ételt kínálja. A portméret a kulcsa a tojássárgák táplálkozási tényeinek pontos megítéléséhez. Az adag méretének becsléséhez a tojásos krumplit eszik, gondoljon egy 3 uncia, amely körülbelül nyolc vacsora.

Sült krumpli

A zöldségolajban sütve, körülbelül 4 uncia adagonként kb. 36 gramm kalóriát, 17 gramm teljes zsírt, 48 gramm szénhidrátot, 246 milligramm nátriumot, 677 mg káliumot és 4 gramm rostot tartalmaz. A tojásos krumpli nagy része körülbelül 5,5 unciát, 480 kalóriát, 23 gramm zsírt, 64 gramm szénhidrátot, 323 milligramm nátriumot, 892 milligramm káliumot és 6 gramm rostot tartalmaz.

Sült csirkefehérje

Ha otthon készül és sütik a sütőben, akkor a tojásos krumpli sokkal könnyebb lesz. A kemencében sült kakaóból készült nyolc fagyasztott kakaó 150 adag kalóriát, 6 gramm zsírt, 22 gramm szénhidrátot, 360 milligramm nátriumot, 310 mg káliumot és 2 gramm rostot tartalmaz.