Tony kis gazella él utasítások

Tony Little Gazelle Edge alacsony hatású alsó és felsőtestet kínál. A habszivattyúval ellátott kormányok kényelmet biztosítanak, és az extra széles lábtartók stabilitást biztosítanak. Sima és csendes, és befogadóképessége akár 250 font. Miután elindult a berendezésen, azonnal elkezdheti mozgatni az edzés megkezdését. Ha a különböző csúszási gyakorlatok között haladni szeretne, növelheti a lépésedet vagy a siklómozgást megállás nélkül.

Álljon a Gazelle Edge mögött, és tegye a kezét a hátsó rúdokra. Helyezze és középre állítsa mindegyik lábát egy lábpedállal. Tegye a kezét az elülső keresztrúdhoz.

Állj felfelé, és mozgassa a lábad előre-hátra egy sima, kényelmes siklómozgásban. Lassan induljon el.

Hosszabbítsuk meg a lépésedet, mert úgy érzi, kényelmes a sima mozgás kiszélesítése.

Hajlítsa meg a térdét, és hosszan haladja meg a lépésedet, miközben siklott, hogy csúszós mozgást hajtson végre.

Emelje fel a sarkát, és emelje fel a lábujjaidat, hogy magas csúszást hajtson végre. Tartsd a sarkaidat felemelve a csúszás során.

Hajlítsa előre, miközben siklik, amíg súlyosabbá válik a karjaiban. Teljesen nyújtsa karjait, váltakozva a karok között.

Haladás a kocogó mozgás közben csúszás közben. Hozd a karodat az oldaladhoz, és szivattyúzzátok őket, mintha kocognának.

Helyezze a kezét a különböző pozíciókba, hogy megváltoztassa az intenzitást és ellenőrizze, ha a gyakorlat a felső vagy alsó testet működik. Állítsa be a kezét az első keresztlécre az elején sikló gyakorlatokon. Fogja meg a fogantyút középen, hogy egyenlőbb munkát végezzen a felső és alsó test között. Tegye a kezét alacsonyra a fogantyú fogantyúihoz, hogy csökkentsük a felsőtest munkáját.