Versas hegymászó edzések

A VersaClimber gép használja a karját és a lábát, hogy szimulálja a dombot. Mivel nem a földet simítja, mint a futásnál, alacsony hatású edzést is biztosít. Mindig ellenőrizze az egészségügyi szakemberrel, mielőtt új edzésprogramot indítana, és tanuljon meg egy új edzőgép megfelelő használatát mielőtt használná.

A VersaClimber magasabb pulzusszámot kap, és jelentősen nagyobb oxigénfogyasztást eredményez, ami magasabb VO2 max értéket jelent az edzés során, mint egy futópad vagy evezőgép, mondja C. J. Brahler és S.E. Üresek, a tanulmány szerzői az “Orvostudomány és tudomány a sport gyakorlása” című tanulmányában. A tanulmányban a kollegiális evezők mindhárom gépen végzett progresszív munkájának pulzusszámát és VO2 max eredményeit mértem. Az intenzitást kétperces lépésekben növeltük. A VO2 max fontos tényező az edzésminőség meghatározásakor. A futtatás általában az a tevékenység, amely a legmagasabb oxigénfogyasztási arányokat eredményezi, ezért általában ilyen természetű vizsgálatokhoz hasonlítható. Ezek a tanulmányok a VersaClimber állításaihoz vezetnek, hogy a legjobb teljes edzést nyújtják, felülmúlva a futást, az evezést, a sífutást, a kerékpározást, az elliptikusokat, a lépcsőfokozókat és az úszást.

Míg a Brahler és Blank tanulmánya úgy tűnik, mint a VersaClimber-et, mint egy jobb edzést, mint az evezést vagy a futást, a tanulmányi tervezésnek volt néhány hibája, mondják a Peak Performance szakemberei. A vizsgálati alanyok felsőtest-munkában jártasak voltak a tanulói tapasztalatuk miatt, de nem tapasztalták a futást. Ez azt jelenti, hogy a tapasztalt futókkal végzett vizsgálat valószínűleg különböző eredményeket hoz.

Attól függően, hogy edzés célokat, a VersaClimber nem valójában a legjobb edzés az Ön számára. Lehet, hogy nagyszerű, ha vitorlázó vagy, de ha futó vagy, tudd, hogy a lábizmái valóban kevés oxigént használnak VersaClimber edzés közben, mint egy futó edzés. Ez azt jelenti, hogy a Peak Performance szerint nem lesz olyan hatékony, mint a “lábak” oktatása az oxigénfelhasználás növeléséhez. Azonban ez egy jó kis hatású lehetőség, amely erősítheti a csípő- és a négysebességű izmok erejét, ami értékes, ha jó cross-training eszközt keres. Emellett használhatja a gép oldalsó síneket, és lépjen csak a lábaddal. Használható a hegyi futás és a stadion lépcső másolás helyett, jegyzi meg a Heart Rate Inc., a gép gyártója. Ezenkívül a VersaClimber Sport alkalmazások kézikönyve szerint sport-specifikus edzést kínál evezéshez, kerékpározáshoz és mászáshoz.

Ha nem olyan sportos edzés, mint a futás, és csak egy jó testmozgást szeretne, akkor a gép értékes eszköz, mivel a karizmok növelik az oxigénfogyasztást és a pulzusszámot, ami viszont erősíti A fitness szinted. A gép olyan értéket jelent, amely erősíti a felsőtestét, beleértve a hátat, a bicepszet, a tricepszet és a vállát. Tudod koncentrálni bizonyos izmok, mint a bicepsz és a vállak, például, és meg tudja ragaszkodni a tenyér felé néző vagy távol az izmok dolgozott.

Használja a VersaClimber-et intenzív intenzitással a kardio kombinált intervallumon. A felmelegedés után gyors ütemben haladjon fel egy meghatározott időre vagy célra, például ötven láb emelésre, vagy öt percig keményen dolgozik. Ezután ugorjon ki a hegymászóról és a pedálról egy kényelmes sebességgel egy álló kerékpáron, így a pulzusszám visszafordulhat. Ismételje meg ezt a fúrót ötször egy kemény 35 perces edzéshez, javasolja az AskTheTrainer.com.

Edzés hatékonysága

szempontok

Edzés célok

Hozzáférés az alakzathoz

Cardio Combo edzés