Washington state beach sátor kemping

Washington állam vonzó helyszín a strandkempinghez, festői strandjával, enyhe hőmérsékletével és szabadidős tevékenységével. Választhat a különböző Washington állam parkok, vagy a Makah indián foglalás, mint a helyét a kemping kirándulás – amelyek mindegyike sátor kemping és számos szabadtéri látnivalók.

Makah indián foglalás

A 45 hektáros mérföldre fekvő Makah indián rezervátum, amely közvetlenül a Cape Flattery-től délre található, a Hobuck Beach Resort üdülőhelyen, a Neah Bay-i Hobuck strandon található családi üdülőhelyen kínál óriás kilátást nyújtó sátoros kempingeket és strandolási lehetőségeket. A szolgáltatások közé tartozik a mosdó és az ingyenes zuhanyzó.

Sucia Island Marine Állami Park

A Sucia Island Marine State Park 564 hektáron van 11 szigeten 77,700 láb hosszú parton és kilenc kempingterületen. Jelenleg 55 primitív helyszín és két csoportos tábor áll rendelkezésre az elsőként érkezők számára, és egész évben nyitva áll. Az off-season során a víz ki van kapcsolva. A rendelkezésre álló tevékenységek közé tartozik a vitorlázás, csónakázás, 6 mérföldnyi túraútvonal az erdőn keresztül, strand sétálás, madármegfigyelés, úszás és rákfutás.

Cape Disappointment State Park

A Long Beach-félszigeten, ahol a Columbia folyó eléri a Csendes-óceánt, az 1.882 hektáros Cape Disappointment State Park nem csak strandokat, hanem táborozóknak szánt erdőket, valamint egy tengerparti történelmi erődöt, két világítótornyot, A pályák és a Lewis és Clark Interpretive Center. A kempingezők platformos sátrakban vagy sátoros yurtsban maradhatnak, amelyek berendezettek és fűtöttek. A szobákhoz tartozik fürdőszoba és zuhanyzó.

Grayland Beach State Park

A 412 hektáros Grayland Beach State Park egész évben nyitva tartó kempingtevékenységet kínál a dél-nyugati washingtoni repülőtéren. A kempingezők választhatnak sífutó sátrakból vagy berendezett, fűtött sátorszerű yurtekből, amelyek 16 láb átmérőjűek és 10 láb magasak. Felszereltség: grillező, segédeszköz, piknikasztal, fürdőszoba és zuhanyzó. A foglalásokat évente kilenc hónappal előre lehet foglalni. A természet és a szabadtéri tevékenység szerelmesei élvezni fogják a sárkányhajózást, a strand sétát és futást, a madármegfigyelést és a vízi sportokat.

Mikor menjek

A Cascade-hegységnek köszönhetően nyugat-washingtoni tapasztalható enyhe éghajlati viszonyok között, mint Washington keleti részében. A nyugati partvidék a világ egyik leggyönyörűbb része, néhány tengerparti területen évente több mint 200 cm eső. Az esőzések nagy része októbertől márciusig tart, így az áprilistól szeptemberig az év legjobb időtartama a strandkempinghez. Highs a kevéssé esős évszak átlaga a 60-as években, hűvös éjszakákkal. A legjobb az utazók számára, hogy a washingtoni strandok meleg kabátokkal és vízálló felszereléssel készüljenek egész évben.